Aanpak

Hoe pakken we jouw project aan?

 

Fonders specialiseert zich in projectontwikkeling en realisatie van residentiële woningbouw, namelijk het optrekken van kwaliteitsvolle woningen en appartementsgebouwen tot 50 units. Wij vormen je steun en de fundering van jouw bouwproject.

Je hoeft zelf geen voorkennis inzake de materie te hebben: we adviseren, ontwikkelen en voeren je project uit van de eerste analyse tot de verkoop van de laatste woning. We gaan proactief op zoek naar opties en langetermijnoplossingen. Zo halen we het maximum uit je project en zetten een kwaliteitsvol gebouw neer, met als uitgangspunt de maximale woonkwaliteit van de bewoners, buurtbewoners en omgeving.

Onze vakkennis en professionele ervaring in projectontwikkeling en bouwcoördinatie stellen we graag in dienst van jouw project. Doordat we de combinatie van ontwikkelen en bouwen onder één dak hebben, kunnen we korte doorlooptijden en een optimaal, kwaliteitsvol resultaat garanderen.

 

 

Projectontwikkeling met expertise en vertrouwen


Ons team van ervaren specialisten streeft met passie het beste resultaat na. Bij Fonders ben je aan het juiste adres voor een professionele benadering op maat. Jouw wensen als grondeigenaar combineren we met onze technische en juridische knowhow. Deze concentratie van expertise zorgt snel voor duidelijkheid. Onze ervaring in deze complexe materie wordt jouw winst.

Vertrouwen in onze aanpak rendeert. Jouw vragen worden in alle discretie deskundig behandeld. We staan garant voor een persoonlijke samenwerking en een resultaatgerichte aanpak, met aandacht voor de mensen achter het project. 

 

Voor wie?
 

Je bezit bouwgrond of een afbraakpand en wenst in alle discretie de mogelijkheden te verkennen? Het Fonders team biedt deskundig advies inzake de ontwikkeling van jouw potentiële projectgrond, staat in voor de bouwcoördinatie en de uiteindelijke verkoop. Samen creëren we meerwaarde en maken we van jouw project een succes.