Adviseren & ontwikkelen

Adviseren, onderzoeken & ontwikkelen

 

In het bezit van bouwgrond of afbraakpand, maar geen idee wat de ontwikkelingsmogelijkheden zijn? Benieuwd of jouw bouwgrond geschikt is voor een kwaliteitsvol nieuwbouwproject? Geen tijd, zin of kennis om zelf een bouwproject op te starten?

Het ervaren Fonders team biedt deskundig advies en ondersteuning om jouw grond ten volle te ontwikkelen. We luisteren tijdens een verkenningsgesprek naar jouw wensen, verkennen alle mogelijkheden van jouw grond en directe omgeving, overleggen over de financiering en budgettering, en geven je duidelijk en gefundeerd advies.

Wens je met ons in zee te gaan? Dan gaan we aan de slag met het oog op het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en de opmaak van een haalbaarheidsstudie, financieel plan en de nodige contracten.

We staan eveneens in voor de begeleiding en coördinatie van de omgevingsvergunningen, planstudie en samenwerking met een architect. Zodra het project vergund is zorgen we voor deskundig projectmanagement met nazicht, opvolging en eventuele optimalisatie van de ontwerpplannen.