Park De Wulf - Aalter

Park De Wulf - Aalter

‘Park De Wulf’ in Aalter betreft de reconversie in 2024 van een voormalig vleeswarenbedrijf tot een energiezuinig project met meergezinswoningen (25 appartementen) en twee handelszaken in een groen park. Dit op een uitermate centrale locatie in Aalter (Boomgaardstraat), op slechts 50 meter van de markt.  Een optimale herontwikkeling en gedeeltelijke ontharding, in samenspraak met de buurt en partners zoals BCA. 

Architect Geert Berkein creëerde ruime en lichtrijke appartementen (100 tot 150 m2) met aangename leefterrassen, voorzien van warmtepomp en zonnepanelen.

Langs de Boomgaardstraat richten we een eerste gebouw op, met beneden commerciële ruimtes en daarboven een paar ruime appartementen met grote terrassen. Achterliggend in het park trekken we een tweede volume op met diverse types appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, gaande van tuinappartementen tot penthouses. 

De handige ondergrondse parkeergarage zorgt bovengronds voor rust, net als de ontspannende buitenzone, waar bewoners van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten.

INFO & VERKOOP 0477/367.147 SOFIE@FONDERS.BE