Verkopen

Verkopen


Eens het project gelanceerd is, start onmiddellijk de verkoop van de woningen. Een project is immers pas geslaagd met een succesvolle verkoop. Ook daarvoor ben je bij Fonders aan het juiste adres.

 

Appartementen op plan verkopen vergt een specifieke aanpak: ze zijn nog niet zichtbaar in het straatbeeld. Daarom staat Fonders in voor een deskundige commercialisering en informatieverstrekking via diverse kanalen. Online én persoonlijk. We organiseren opendeurdagen om potentiële kopers aan te trekken. Bovendien begeleiden we de nieuwe eigenaars via werfbezoeken. Zo kunnen ze de voortgang van de werken mee volgen en een beeld vormen van hun toekomstige appartement of woning.

 

Nauwkeurige klantopvolging zorgt voor vertrouwen. We staan in voor alle nodige informatie (zowel juridisch als technisch), initiëren en volgen klantencontacten, besprekingen en rondleidingen op. Verder staan we de kopers bij in hun materiaalkeuze voor de eindafwerking. Ze kunnen dus ook rekenen op een uitstekende dienst na verkoop.

 

Omdat Fonders ook de koper van nieuwbouw van a tot z ontzorgt, staan wij desgewenst in voor een vlotte verkoop van diens huidige woning of appartement.