Over ons

Maak kennis met de Fo(u)nders!

 

Fo(u)nders Carl Lambrecht en Frederic Maertens hebben samen 40 jaar ervaring in het verkavelen van gronden, projectontwikkeling en bouwcoördinatie in West- en Oost-Vlaanderen. Dankzij hun gecombineerde expertise benut jij alle mogelijkheden van jouw bouwgrond.

Bestuurder Carl Lambrecht deed jarenlang ervaring op als notarieel jurist en vervolgens als jurist en projectontwikkelaar bij een van de grootste spelers op de vastgoedmarkt. In 2010 startte hij zijn eigen bedrijf, dat sindsdien uitgroeide tot een vaste waarde op gebied van projectontwikkeling.

Als ingenieur bouwkunde, heeft Frederic Maertens zo’n 20 jaar ervaring op gebied van aanneming, bouwcoördinatie, leidinggeven en projectontwikkeling. Fonders spitst zich toe op projectontwikkeling, woningbouw, appartementsbouw en gebiedsontwikkeling.

 

Vakkennis en (be)tonnen ervaring

 

Kiezen voor Fonders, is kiezen voor een samenwerking met betrouwbare deskundigen voorzien van tonnen ervaring. Deze juridische en bouwtechnische experten hanteren een persoonlijke benadering en staan garant voor een vlotte samenwerking. Het ervaren team van Fonders ondersteunt jou met professionele gedrevenheid.

Beide familiemannen combineren resultaatgerichtheid met aandacht voor een kwalitatief geheel. Hun uitgebreid netwerk en expertise in alle aspecten van projectontwikkeling vormen de troeven voor jouw initiatief.

Een persoonlijk gesprek leert snel hoe zij jouw project kunnen ondersteunen en optimaliseren. Wens je een afspraak voor een verkennend gesprek vast te leggen? Neem dan nog vandaag contact op!

 

 

Visie

Ontmoet het team